Vinas-enoturismo-terra-alta-portmassaluca-2
celler_clua_2
Celler-pinell-brai-2
Barbara-fores-enoturismo-terra-alta-portmassaluca
Vinas-enoturismo-terra-alta-portmassaluca-3
gandesa_celler_vino
Edetaria-enoturismo-terra-alta-portmassaluca
CELLERPINOL-TERRA-ENLLA

Enoturisme, Vins de la Terra Alta

La Terra Alta, molt a prop del Priorat, és una zona de cellers on, durant els últims anys i cada vegada més, s’aposta per produir vins de qualitat. Molts són els premis rebuts per alguns d’aquests cellers, els quals ja comercialitzen els seus vins internacionalment.

Al restaurant del càmping disposem d’un ventall de vins representatius de la Terra Alta. Intentant contemplar, sempre, la màxima representació dels 12 municipis que integren aquesta regió amb Denominació d’Origen Terra Alta. A la botiga del càmping podeu comprar el vi que més us hagi agradat al restaurant, per portar-vos-ho de record o com a regal.

Des del càmping podem coordinar visites tant als cellers amb els que treballem normalment, com a qualsevol altre que el client ens sol·liciti. Alguns dels cellers amb els que més treballem:

Tampoc us podeu perdre els dos cellers més emblemàtics de la Terra Alta, la Cooperativa de Gandesa i la de Pinell de Brai. Ambdúes dissenyades per l’arquitecte Cèsar Martinell i Brunet, amb una arquitectura inspirada en Gaudí i considerades una de les 7 meravelles de Catalunya. Encara avui día no deixen indifirent a ningú.