Museu Batalla de l’Ebre, Faió:

Batalla-ebro-fayon-4

El museu més gran d’Espanya sobre la Batalla de l’Ebre. Armament, vestits, recreacions, fotografies i molt més en una col·lecció única. A només 5 minuts del càmping. Clica a la foto per accedir a la web.

Centres d’interpretació Batalla de l’Ebre, Terra Alta

comebe-batalla-ebro-terra-alta

El COMEBE, amb diversos centres d’interpretació en diferents municipis de la Terra Alta (Corbera d’Ebre, Vilalba dels Arcs, Batea, La Fatarella i Pinell de Brai) i zones de trinxeres senyalitzades. Clica a la foto per accedir a la web.

Museu de la Mina, Mequinensa

Museo-mina-mequinenza

Més de 1000 metres de galeries, apuntalaments, minadors, vagonetes, excavadores... viu l’experiència d’accedir a l’interior de la mina. A 20 minuts del càmping. Clica a la foto per accedir a la web.

Museu històric de Mequinensa

Museo-historia-mequinenza

El museu d’història de Mequinensa ofereix un viatge pel passat de la vila des de la prehistòria fins a l’actualitat. Situat a les ribes de dos rius, avui convertits en pantans, l’aigua ha jugat un paper rellevant en l’esdevenir històric de la localitat i en la conformació de la seva identitat. Clica a la foto per accedir a la web.

Centre Picasso a Horta de Sant Joan

Picasso-Centre-Horta-de-Sant-Joan

El Centre Picasso és una entitat privada sense ànim de lucre que pretén homenatjar a Picasso, potser l’artista més genial del segle XX. A una hora del càmping. Clica a la foto per accedir a la web.

Centre d’Interpretació del Ferrocarril, Móra la Nova

Museo-ferrocarril-Mora-la-nova

Móra la Nova, un indret ferroviari d’importància estratègica. A 45 minuts del càmping. Clica a la foto per accedir a la web.