Snorkel-submarinismo-matarrana-Ebro

Snorkel i submarinisme en el Matarranya

El riu Matarranya, per la claredat de les seves aigües, és un lloc ideal per observar sota l’aigua espècies com el silur (habitualment en aigües més brutes), el black bass, el barb, la luciperca, la carpa o la perca fluviatilis. No cal fer immersions amb bombona, tan sols amb un equip de snorkel pots gaudir d’aquest espectacle. En un mateix lloc, variant les hores del dia i les èpoques de l’any podem observar múltiples espècies.

Algunes televisions internacionals ja han passat per aquí, com la NHK japonesa en 2014 gravant un documental sobre el silur. Si vols realitzar documentals, vídeos, fotografia o d’altres activitats, podem assessorar-te sobre les èpoques i zones. Des del càmping no organitzem aquestes activitats, pots anar pel teu compte, no impliquen molta dificultat.

Submarinisme en el poble inundat de Faió

Diversos clubs de busseig ho han intentat i, tot i que és difícil de veure alguna cosa, hi ha èpoques que la visibilitat arriba als 10 metres, moment ideal per fer una immersió i conèixer el poc que queda del poble inundat de Faió. Aquesta activitat va orientada a professionals i clubs de busseig, que vulguin assolir nous reptes.

Pots veure alguns dels vídeos que nosaltres mateixos hem realitzat:

A slider with the ID of 1 doesn't exist.