Fishing-ebro-spain-zander-perch-bass-carp-spinning

Després d’un any de pesca increïble, en el que hem rebut la visita de més de 1000 clients, i per segon any consecutiu el certificat d’excel·lència de Tripadvisor, el nostre regal de Nadal per a tots i totes vosaltres és seguir treballant per millorar encara més els nostres serveis d’allotjament, restaurant i, per suposat, botiga de pesca i embarcacions, per continuar sent una de les millors destinacions turístiques de pesca en el riu Ebre.

Nosaltres pensem que la qualitat no ha d’estar renyida amb la butxaca, per això no només mantenim les nostres tarifes, sinó que, a més a més, un any més, us presentem una promoció per a tota la temporada de pesca 2017 amb un descompte del 15% al combinar embarcació de pesca + bungalou o parcel·la durant al mínim 7 dies i 7 nits.

Us convidem a seguir-nos en Facebook i en la nostra pàgina web per veure les ofertes d’última hora i consultar els nostres preus que també, a dia d’avui, són dels mes competitius del sector.

Condicions generals de l’oferta pesca 2017

Descompte: -15% de descompte

Vigència oferta: De l’1 de març al 31 de desembre de 2017, excepte agost i Setmana Santa

Condicions: Bungalou (o parcel·la) + embarcació per a un mínim de 7 nits i 7 dies

Serveis addicionals: Lloguer de canyes de pesca i servei de guia de pesca

Reserves: book@camping-portmassaluca.es / 0034 977263090

¿Què pescar?

Silurs, luciperques, perques, black bass i carpes, entre d’altres, alguns dels quals amb mides realment sorprenents. Més informació sobre les espècies aquí.

En quina època és millor la pesca?

Depenent de la tècnica i l’espècie. Pots consultar la nostra pàgina (Silur, luciperca, perques, black bass y carpes) quina època és millor segons els teus objectius.

Cóm són les nostres embarcacions?

Normalment amb 15HP és suficient per recórrer els espectaculars paisatges que envolten el Càmping PortMassaluca, en menys de 5km tenim profunditats des d’1 metre en la desembocadura del Matarranya (un lloc únic on l’aigua transparent ens permet veure els peixos) fins a 20 metres en la zona del poble inundat de Faió.

Boats-camping-fishing-ebro

També disposem d’embarcacions més potents, pots consultar-nos segons les teves necessitats mitjançant el formulari de la nostra web o directament al nostre correu de reserves book@camping-portmassaluca.es.

Pots consultar preus i més informació aquí.

És la primera vegada que hi vaig, puc contractar un guia de pesca?

Et donem diverses opcions, normalment aconsellem que, si és la primera vegada, al menys el primer dia agafeu el servei de guia de pesca per poder gaudir més la resta de dies pel vostre compte.

Aquest servei inclou 8h de guia de pesca, que coneix a la perfecció les millors zones i tècniques, embarcació, material de pesca i gasolina.

Podeu reservar-ho amb antelació o una vegada aquí, podeu canviar un dia d’embarcació pel guia pagant només la diferència de preu! El nostre guia és oficial i disposa de tarifes avantatjoses només per als/ a les nostres clients/clientes. Pots consultar preus i més informació aquí.

Però, i si sóc un/a fanàtic/a del carpfishing i vull pescar 24h i dormir amb les meves canyes?

El nostre club disposa de moltes vores en les que pots pescar 24h, a més a més, si et fas soci, per només 30€ a l’any, tens un 10% de descompte en allotjament, embarcacions i botiga de pesca i et permet pagar el vedat molt més econòmic.

Pescar 24h és legal, però l’acampada lliure no està permesa, per tant des del càmping us oferim la possibilitat d’enregistrar-vos com els/les nostres hostes, podeu fer servir les instal·lacions com a base (aparcament, dutxes, supermercat per encàrrec, restaurant, botiga de pesca, etc.) i després localitzar un lloc de pesca accessible exclusivament amb embarcació, en zones remotes, on podeu muntar un refugi (no més de 3 parets i sense terra) i d’aquesta manera practicar el vostre esport favorit en plena natura!

Des del càmping s’exigeix a qui practiqui aquesta modalitat, deixar els llocs de pesca nets i portar els residus al càmping per al seu posterior processament.

Des de les nostres vores del càmping es permet la pesca nocturna, però no de dia i amb elements fixes (sí a spinning), ja que no és compatible amb la resta d’activitats, només al novembre i desembre es permet la pesca 24h des de les vores del càmping.

Hi ha algun lloc a prop per menjar?

Sens dubte, la primera vegada que els/les nostres clients/es ens visiten no imaginen que al càmping tenim un restaurant on poden tastar tot tipus de tapes, arrossos, paelles, carns a la brasa, peixos i postres casolans, cosa per la qual, molts/es opten per no cuinar la propera vegada que ens visiten. El restaurant també ha rebut boníssimes valoracions en tripadvisor.

Restaurant-ebro-camping-fishing

I per dormir?

Tenim bungalous totalment equipats amb aire condicionat, calefacció, cuina, dutxa, lavabo i dues habitacions, alguns amb terrassa i uns altres més econòmics sense terrassa, tot el que necessites per sentir-te com a casa!Enguany afegirem un nou bungalou amb vistes panoràmiques, seguiu-nos i us mantindrem informats! Tot i que si encara t’agrada més l’aventura, pots gaudir de les nostres parcel·les d’acampada, amb gespa natural, molta ombra i molt a prop del riu. con césped natural, mucha sombra y muy cerca del río.

No estàs segur encara? Mira el nostre últim vídeo de pesca!

Visita el riu Ebre a Espanya i supera el teu propi rècord!

Per un futur amb pesca, recomanem als nostres clients practicar captura i solta. A més de protegir especialment espècies com la carpa i el black bass.

Si t’agrada, comparteix amb els/les teus/teves companys/es!

Posted by on Dec 24, 2016 in Activitats, Ofertes, Pesca | 0 comments