Nuoves embarcacions campanari Faió Ebre

Descobreix les nostres noves embarcacions de 15HP amb cabina de pilotatge i motor elèctric davanter amb àncora GPS MotorGuide Xi3! Si estàs buscant una experiència de navegació única i emocionant, has arribat al lloc correcte!

Les nostres embarcacions de 15HP són ideals per a aquells que desitgen explorar el pantà de Riba-Roja d’una manera còmoda i segura. La cabina de pilotatge proporciona protecció contra els elements, la qual cosa et permet gaudir del teu viatge sense importar les condicions climàtiques.

Però això no és tot: el motor elèctric davanter amb àncora GPS MotorGuide Xi3 porta la teva experiència de navegació al següent nivell. Amb la funció d’àncora GPS, pots mantenir la teva posició a l’aigua sense haver de preocupar-te per la deriva. Això et brinda la llibertat de pescar, relaxar-te o simplement gaudir de l’entorn sense esforç.

Imagina sortir a pescar i poder moure’t silenciosament per l’aigua gràcies al motor elèctric. El seu funcionament suau i eficient no només et permet acostar-te sigilosament als millors llocs de pesca, sinó que també contribueix a la preservació del medi ambient en reduir les emissions i el soroll.

Les nostres embarcacions són perfectes tant per a pescadors aficionats com per a aquells que desitgen gaudir d’un dia relaxant a l’aigua. A més, són fàcils de manejar, de manera que fins i tot els principiants poden gaudir-ne sense problemes.

No esperis més per viure la millor experiència a l’aigua amb les nostres noves embarcacions de 15HP! Posat en contacte amb nosaltres avui mateix i reserva la teva aventura aquàtica. T’assegurem que no et penediràs!

Posted by on May 20, 2023 in Activitats, Pesca | 0 comments