El Càmping i Restaurant Port Massaluca es troba situat molt a prop de la població de Faió, al terme municipal de La Pobla de Massaluca. Es pot accedir per la carretera de Mequinensa (23kms) o la carretera de Gandesa (28kms). A només 1km del càmping trobem l’estació de tren de “Faió-La Pobla de Massaluca” amb combinacions des de ciutats com Barcelona, Tarragona, Madrid o Saragossa. La tercera opció per visitar-nos es venir en barca i amarrar al nostre port fluvial des de qualsevol punt del pantà de Riba-roja (Mequinensa)

Selecciona el tipus de transport i et donarem més indicacions

Coordenades: Latitud (41.22905188082421) - Longitud (0.3387415409088135)

Més informació

Mequinensa, a només 20 minuts del càmping i restaurant, està interconnectada amb ciutats com Barcelona, Lleida, Madrid i Saragossa, tant per autopista (AP2) com per autovia (A2) totalment gratuïta. Si vens des de Mequinensa, has de continuar direcció Faió. Quan passes la població de Faió has de continuar 4km fins arribar al pont que creua el riu Matarranya. Després de creuar el pont a mà esquerra es troba el Càmping i Restaurant PortMassaluca.

Si vens des de Tarragona o València, el camí més curt és travessant Gandesa. Gandesa és la capital de la Terra Alta, hi és a uns 30 minuts del càmping i restaurant. Una vegada arribis a Gandesa, continua direcció La Pobla de Massaluca, després de passar la població és important agafar el desviament que es troba passats 4km, que indica Faió i estació de tren. Un kilòmetre passada l’estació de tren, abans de creuar el pont del riu Matarranya, veuràs el càmping a la dreta.

Si t’estimes més el transport públic, des de Barcelona, Saragossa i Madrid tens fins a 3 combinacions diàries per arribar a les nostres instal·lacions, pots veure més detalls en cadascú dels apartats corresponents.