Pescar al riu Ebre

Vine a pescar al riu Ebre! La desembocadura del riu Matarranya a l’Ebre és un lloc únic per la seva singularitat i biodiversitat. Pescar sobre el reflex de la impressionant Pena Bugarreig, sota la mirada del malmès túnel de quasi mig segle d’antiguitat, en torn del campanar del poble inundat de Faió o a les aigües transparents del Matarranya és, segons els nostres clients, una experiència inoblidable.

Multitud d’espècies de peixos abunden en aquestes aigües, des dels més petits als més grans i coneguts com el silur. Silurs de totes les mides (de moment fins a 2,5m), carpes enormes (més de 15kg) i depredadors de sempre com el black bass, la lucioperca i els darrers en arribar, les perques fluviatilis.

En aquest apartat us deixem tota la informació necessària per conèixer les zones, els peixos, les tècniques i també les normatives i llicències.

Des del Càmping PortMassaluca apostem per la protecció i conservació del medi ambient, per evitar la introducció de noves espècies invasores, utilitzades per molts pescadors com a esquers, i per una filosofia de captura i solta, per garantir el futur d’un riu amb vida. Activitats contràries a les normatives mediambientals i de pesca, realitzar matances de peixos o matar especies com la carpa (autòctona) i el black bass (peix oficial dels concursos) podran ser denunciades a les autoritats, produint l’expulsió dels infractors de les nostres instal·lacions.

Què pescar al riu Ebre?

El riu Ebre ofereix una biodiversitat única per a la pesca, en les mateixes aigües trobem silurs, lucioperca, perques, black bass i carpes entre altres espècies. Aquesta gran varietat de peixos fa que l'activitat de la pesca sigui possible durant totes les èpoques de l'any.

Serveis de pesca

El nostre objectiu és oferir serveis professionals als nostres clients, per això intentem millorar any a any. En les nostres instal·lacions disposem de botiga de pesca, lloguer d'embarcacions, caiacs i material de pesca i a més gestionem sortides amb guies de pesca professionals amb tota la documentació en regla.

Informació de pesca

Gràcies a la nostra experiència en el sector, podem assessorar-te sobre les normatives de pesca actuals i les millors zones de pesca. A més, et preparem totes les llicències i tiquets de pesca necessaris perquè només et preocupis d'allò més important, gaudir de la teva afició.

Més informació sobre el riu Ebre