La desembocadura del riu Matarranya a l’Ebre és un lloc únic per la seva singularitat i biodiversitat. Pescar sobre el reflex de la impressionant Pena Bugarreig, sota la mirada del malmès túnel de quasi mig segle d’antiguitat, en torn del campanar del poble inundat de Faió o a les aigües transparents del Matarranya és, segons els nostres clients, una experiència inoblidable.

Multitud d’espècies de peixos abunden en aquestes aigües, des dels més petits als més grans i coneguts com el silur. Silurs de totes les mides (de moment fins a 2,5m), carpes enormes (més de 15kg) i depredadors de sempre com el black bass, la lucioperca i els darrers en arribar, les perques fluviatilis.

En aquest apartat us deixem tota la informació necessària per conèixer les zones, els peixos, les tècniques i també les normatives i llicències.

Des del Càmping PortMassaluca apostem per la protecció i conservació del medi ambient, per evitar la introducció de noves espècies invasores, utilitzades per molts pescadors com a esquers, i per una filosofia de captura i solta, per garantir el futur d’un riu amb vida. Activitats contràries a les normatives mediambientals i de pesca, realitzar matances de peixos o matar especies com la carpa (autòctona) i el black bass (peix oficial dels concursos) podran ser denunciades a les autoritats, produint l’expulsió dels infractors de les nostres instal·lacions.

Què pescar?

Serveis

Informació