Quina llicència necessito per pescar en el càmping?

Amb dues llicències són vàlides a l’embassament de Riba-roja, tant la d’Aragó com la de Catalunya. Encara que si t’interessa formar part d’un club a Catalunya, necessitaràs tenir la de Catalunya. De la mateixa manera, si vols pujar a pescar algun dia a la mar d’Aragó (embassament de Mequinensa) necessitaràs la d’Aragó.

Com i on puc treure la llicència?

Aquest tràmit s’ha facilitat amb els anys, avui dia es poden obtenir per Internet. La de Catalunya inclòs per a 1 dia o 15 dies. Des del Càmping podem gestionar totes les llicències.

Tràmit llicència Catalunya

Tràmit llicència Aragó

Necessito alguna cosa més?

Sí, una vegada obtinguda la llicència necessites un vedat de pesca. El vedat de pesca depèn de la vora on anem a pescar; veure zones de pesca per a més informació.

Si pesques des de vora és fàcil, pots treure, cada dia, el vedat que t’interessi. També pots fer-te soci del club de pesca, gaudint dels descomptes que oferim durant tot l’any i pescar tot l’any des de la vora de Catalunya, des del càmping fins a la Granja d’Escarp: 30km de pantà. I el dia que vulguis pescar al costat d’Aragó, treus un tiquet diari a les nostres instal·lacions. Si pesques des d’embarcació, sinó vas molt a prop de la vora, qualsevol tiquet pot ser vàlid; és molt difícil determinar en quin costat hi ets, tot i així, consulta les zones de pesca per veure els límits..

On puc treure el tiquet?

El tiquet d’Aragó diari (6€) o setmanal (30€) el pots comprar a la recepció del Càmping.

El tiquet diari de de Catalunya (4,5€), setmanal (18€) o anual (18,50€) es treuen amb el següent procediment: per a l’anual és necessari ser membre d'un club de pesca; els federats i els empadronats als municipis riberencs tenen descompte quan treuen el tiquet.

  • Entrar aquí
  • Seleccionar: "Sol·licitud d’un permís de pesca en una ZPC"
  • Introduir dades de la llicència (necessària llicencia de Catalunya) i validar
  • Seleccionar conca: Ebre
  • Seleccionar tipus de permís: CIPRÍNIDS 2
  • Seleccionar nom de la zona: Embassament de Riba-roja i Flix DIARI/SETMANAL/ANUAL
  • Seleccionar periodicitat i data: DIARI/SETMANAL/ANUAL
  • Guardar i pagar
Pesca-licencia-ebro-ribaroja-camping-portmassaluca