Restaurant Port Massaluca

Restaurant Port Massaluca, a la Terra Alta, és tota una experiència per als sentits. Pots degustar deliciosos plats de la cuina tradicional catalana i mediterrània amb un toc gourmet, amb vistes al riu Matarranya i la Pena Bugarreig. Tant des de la nostra terrassa com des de l’interior de la sala, completament vidrada, pots gaudir del magnífic entorn natural que ens envolta.

En el Restaurant disposem d’una variada carta basada en productes autòctons i de temporada. La nostra especialitat són els arrossos, la Fideuà, les tapes, les verdures i la carn a la brasa. També pots gaudir d’opcions més econòmiques: plats combinats, tapes i entrepans.

Descobreix el nostre arròs caldós amb llamàntol, el rellom de vedella a la brasa, el secret ibèric, l’amanida PortMassaluca, les patates braves, els calamars a la planxa, els calamarsons a l’andalusa, la pota de pop o els nostres postres casolans, tot deliciós!

Restaurant_PortMassaluca_Ebro_Bogavante_VirutasFoie

Vins i olis Terra Alta

En el nostre restaurant, els plats són elaborats amb oli d’oliva verge de la varietat “empeltre” de la Cooperativa de la Pobla de Massaluca. El vi és un altre dels elements de defineix el nostre caràcter com a territori, i també el tenim representant a la carta de vins de PortMassaluca, formada per algunes de les millors referències de la DO Terra Alta. I si et quedes amb ganes de seguis tastant els nostres vins, en l’Agrobotiga PortMassaluca els podràs adquirir.

Menús per a grups i celebracions

Les teves celebracions especials, també ho són per a nosaltres. Per a reserves de més de 10 persones, si t’interessa, sol·licita’ns pressupost a: port@camping-portmassaluca.es

Horaris i localització

Bar: de 9.00 h a 00.00 h

Dinars: de 12.00 h a 15.00 h

Sopars: de 19.00 h a 22.00 h

Dimarts i Dimecres: descans setmanal.

Ens trobem a la comarca de la Terra Alta (Tarragona), a només 24 km de Mequinensa y 40 km de Fraga (Aragó). També pots accedir a les nostres instal·lacions navegant des de qualsevol punt del pantà de Riba-roja i amarrar en el nostre embarcador, habilitat per rebre embarcacions. Per a més informació veure com arribar.

¡Nou! Reserva directa